Wie zijn wij?


Contactgegevens

Heeft u interesse en wilt u weten of ook u kunt besparen neem dan vrijblijvend contact op.

  • KvK: 54508711
  • Adres: Keesomstraat 17
    6717AH Ede (Gld)
  • Postadres: Postbus 656
    6710 BR, Ede (Gld)

Over Allnext

Werken bij Allnext?

Bekijk nu onze vacatures.

Allnext is ontstaan uit zelfstandig ondernemers die uit ervaring hebben ondervonden dat de eerste winst in de besparing zit. In 2012 is het idee ontstaan om ook andere ondernemers hier mee van dienst te zijn.

Als ondernemer bent u druk bezig met uw core business en vanzelfsprekend gaat daar al uw tijd in zitten. De kans is daarom groot dat u nog niet eerder de tijd heeft gevonden om de verschillende leveranciers onder de loep te nemen, laat staan te benaderen.

Mogelijk kunt u als ondernemer echter veel geld besparen op de vaste lasten die u hebt.

Gespecialiseerd

Allnext heeft zich gespecialiseerd in de vaste lasten die ondernemers hebben en het verkrijgen van collectieve kortingen daarop.

Wij zijn voortdurend op zoek naar leveranciers met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Allnext biedt vrijblijvend een berekening aan om te bekijken of u als ondernemer kunt besparen op uw vaste lasten.

Wanneer u in een besparing bent geïnteresseerd, helpt Allnext u kosteloos bij de overstap van de ene naar de andere leverancier.

Ook na deze overstap kunt u zolang u gebruik maakt van de geadviseerde diensten/producten uiteraard altijd bij ons terecht wanneer u vragen hebt.